مستندات ابر ایران سرور

ما در مستندات، هر آنچه نیاز است در مورد محصولات ابر ایران سرور بدانید را به شما خواهیم گفت. بخش‌های مختلف گام به گام شما را همراهی می‌کند.

تغییر منابع

شنبه 1400/06/06

یکی از امکانات جذاب روی سرویس‌های ابری، امکان افزایش و کاهش میزان منابع است. Upgrade و Downgrade منابع به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید در زمانی که ترافیک شما به هر دلیلی بالا می‌رود، منابع خود مثل RAM و CPU را به صورت موقتی افزایش دهید و بعد از استفاده مجددا آن را کاهش داده تا هزینه اضافی پرداخت نکنید. علاوه‌بر این شما می‌توانید میزان فضای ذخیره سازی (هارد) خود را در صورت لزوم افزایش دهید، منتها در صورت افزایش میزان فضای ذخیره سازی، دیگر امکانی برای کاهش آن وجود ندارد.
برای افزایش یا کاهش منابع سرویس‌ها، در صفحه مشخصات سرویس، بخش امکانات جانبی روی تغییر منابع کلیک کنید. به تصویر زیر نگاه کنید:

همانطور که مشاهده می‌کنید، شما می‌توانید میزان منابع خود مثل CPU، RAM و NVMe را در قالب پلن‌های مختلف افزایش یا کاهش دهید. مجددا تاکید می‌کنیم، در صورت اضافه کردن فضای ذخیره‌سازی (هارد) که با نماد NVMe مشخص شده، دیگر امکان کاهش وجود نخواهد داشت.

تغییر بدون افزایش فضای ذخیره‌سازی

تغییر با افزایش فضای ذخیره‌سازی

اگر به تصویر بالا دقت کرده باشید، می‌بینید که همراه با تغییر منابع، هزینه آن هم به روز می‌شود.
حالا اگر منابع را افزایش داده باشید و روی اعمال کلیک کنید، پیغامی به شما نمایش داده می‌شود و از شما سوال می‌کند نسبت به تغییرات اطمینان دارید یا نه. در صورتی که مایل به تغییر منابع بودید، روی تغییر منابع کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود. برای کاهش منابع هم می‌توانید همین روند را تکرار کنید.
نکته: توجه داشته باشید، فلکس 7 تنها امکان دانگرید کامل به فلکس 6 را دارد. همچنین فلکس 1 امکان دانگرید ندارد.
نکته: اگر کاربری فلکس 4 را خریده باشد، این امکان وجود ندارد که سرویس را از فلکس 4 کاهش دهد. تنها امکان افزایش وجود دارد و برای کاهش منابع بازگشت به فلکس 4 امکان پذیر است.
نکته: برای سرویس‌های پیش پرداخت، وقتی کاربر منابع خود را کاهش می‌دهد، هزینه آن به حساب وی باز نمی‌گردد اما در فاکتور ماه جدید او اعمال خواهد شد.
نکته: برای سرویس‌های پس پرداخت، در صورتی که منابع افزایش یا کاهش پیدا کنند، از همان لحظه هزینه با تغییرات جدید اعمال می‌شود.
نکته: بعد از تغییر منابع و اعمال آن ماشین مجازی شما یک‌بار ریست می‌شود و سپس با منابع جدید در اختیار شما قرار خواهد گرفت.